Sjølogistikk

Sandnes Havneterminal har svært gode løsninger innen sjølogistikk. Med gode forbindelser både til vanns og på land sikrer vi deg en rimelig og effektiv løsning på ditt transportbehov.

Effektiv transport langs kysten

I havnen er det to kraner som tar tungløft opptil 50 tonn og trucker som kan ta løft opp til 45 tonn. Dette sammen med en svært rutinerte logistikkarbeidere gjør havnen til et effektivt knutepunkt for transport langs kysten. Vi tilbyr alle tjenester til offshoreskip.

Stuffing og stripping av containere

 Vi stuffer, stripper og sikrer alt fra små esker til store moduler i både containere og på flak. Vi sørger også for innhenting/utkjøring av godset.

Cruise

Sandnes Havn håndterer cruiseskip i samarbeid med Stavanger Havn. Med kort vei til de fleste severdigheter i regionen er Sandnes Havn en populær havn å anløpe. 

Sandnes Havneterminal har bred erfaring innen lossing og lasting. Med en 50 tonns kran håndterer vi de fleste forespørsler på løft. Våre trucker betjener daglig gods fra 3 til 45 tonn.

Vår 45 tonns containerstacker håndterer enkelt og effektivt containere og andre løft. Vi har meget konkurransedyktige priser som gjør en losse/lasteoperasjon til en rimelig affære, også når godset skal videre i regionen. Med vårt meget erfarne team er det mye tid å spare på å bruke Sandnes Havn.